Kundlöfte

Endast det bästa är gott nog.

I alla kontakter du har med oss vill vi ge dig bästa möjliga service. Du ska alltid kunna lita på att bli trevligt bemött, få snabba besked och att du får en tandvårdsbehandling av högsta kvalitet. Det är en självklarhet och en hederssak.

Resan mot god munhälsa börjar med ett besök

Om du väljer att bli kund hos oss ser vi till att du får närmast lediga undersökningstid utifrån dina behov och önskemål. Du når oss varje vardag mellan kl 7.00 och 17.00. Du kan lämna meddelande dygnet runt på telefon och vår hemsida. Lämnar du ett meddelande, kontaktar vi dig snarast möjligt.

Kontaktuppgifter till våra kliniker.

Som kund är du unik

Du ska alltid mötas av förståelse och respekt. Vi anstränger oss för att ditt besök ska bli så smidigt och problemfritt som möjligt. Önskar du ett samtal under diskretion, så ordnar vi det.

"Mjukstart" för barnen

Vi gör vårt bästa för att ditt barn ska få en bra start i tandvården och vi utgår alltid från barnets situation och behov. Vi är vana vid att ta hand om ängsliga barn och barn med olika sjukdom och handikapp.

En plats för alla

Alla kliniker är anpassade för personer med olika slags funktionshinder och det finns tillgång till hiss. Rullstolar får plats hos oss och lyfthjälpmedel finns på flera kliniker. Behövs tolk, så ordnar vi det.

Läs om hur du beställer tolk.

Du ska veta vad vi gör och vad det kostar

Efter en undersökning berättar vi alltid hur det står till med dina tänder och din munhälsa i övrigt. När det gäller behandling, så har du alltid rätt att få veta vilka alternativ som finns och vad kostnaden blir. Tveka inte att fråga om du undrar över något. Våra vårdprogram och processer säkerställer en vård på hög nivå.

Vi har bredden

Folktandvården har allmänkliniker över hela länet och alla typer av specialisttandvård. Behöver du specialistvård blir du kallad inom högst tre månader. Får vi problem kontaktar vi dig snarast om detta.

Akuta besvär – vi står beredda

Vid akuta besvär ordnar vi en tid så fort som möjligt på en klinik nära dig. Av naturliga skäl tar vi hand om kunder med störst besvär först, men väntetiden är för det mesta kort.

Garanti

Vi lämnar alltid tre års garanti på fasta protetiska arbeten samt ett års garanti på avtagbar protetik, permanenta fyllningar och rotfyllningar.

Säg din mening

Dina synpunkter, erfarenheter och förslag är viktiga. Vi uppskattar att du kontaktar oss, så tveka inte. Alla som hör av sig får svar inom fem arbetsdagar, förutsatt att man lämnar sin e-postadress.

Här kan du komma till sidan där du kan lämna dina synpunkter.

Publicerat av: Samuelsson, Helen
Uppdaterat: 25 januari 2024