Kontakta kliniken
Bild på entrén till kliniken i Torshälla

Entrén till kliniken i Torshälla

Torshälla

Tandvård i Torshälla

Välkommen till oss om du är helt symptomfri!

Vi kommer att ha stängt vecka 30-32, då vi hänvisar eventuella akuta patienter till annan klinik via vår telefonsvarare.

Boka om din tid hos om du har feber, huvudvärk, snuva, värk i muskler och leder, illamående eller luftvägssymtom som hosta, andnöd eller halsont, för att undvika smittspridning!

Vi erbjuder nu tandvård, där fördröjd behandling kan leda till framtida besvär, även till dig som är äldre än 70 år. Vi är rädda om alla riskgrupper och kommer att hantera ditt besök i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Tänk på att resa så säkert som möjligt och undvik trängsel när du ska besöka oss.

Hjälp oss att hålla avståndet i våra väntrum!

På grund av rådande omständigheter kring covid-19 kan det bli aktuellt med ändrade öppettider. Vi hoppas på förståelse för detta!

Folktandvårdens klinik i Torshälla.

Vår klinik i Torshälla hittar du i anslutning till vårdcentralen på Germundsgatan 39. Här slår våra tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister ett slag för bättre tandvård och tipsar om hur du kan sköta din munhälsa på bästa sätt.

Boka tid för undersökning eller konsultation kring din tandvård och munhälsa. På kliniken hittar du även Folktandvårdens munapotek med ett urval av bra och prisvärda tandvårdsprodukter.

Välkommen till oss!

Här finns vi:

Öppettider

mån -
tis -
ons-fre -

Telefontider

mån -
tis -
ons -
tors -
fre -

Språk

Arabiska, Engelska, Keldanska, Kurdiska, Svenska

Publicerat av: Samuelsson, Helen
Uppdaterat: 16 juni 2021