Kontakta kliniken
Bild på entrén till Ekensberg

Entrén till Ekensberg

Ekensberg

Tandvård - Nyköping Ekensberg

Välkommen till oss om du är helt symptomfri!

Vi kommer att ha stängt veckorna 28-32, då vi hänvisar eventuella akuta patienter till Allmäntandvården Åsidan (tidigare Östra Kyrkogatan) på telefon 0155-24 52 80.

Boka om din tid hos om du har feber, huvudvärk, snuva, värk i muskler och leder, illamående eller luftvägssymtom som hosta, andnöd eller halsont, för att undvika smittspridning!

Vi erbjuder nu tandvård, där fördröjd behandling kan leda till framtida besvär, även till dig som är äldre än 70 år. Vi är rädda om alla riskgrupper och kommer att hantera ditt besök i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Tänk på att resa så säkert som möjligt och undvik trängsel när du ska besöka oss.

Hjälp oss att hålla avståndet i våra väntrum!

På grund av rådande omständigheter kring covid-19 kan det bli aktuellt med ändrade öppettider. Vi hoppas på förståelse för detta

Folktandvårdens klinik Ekensberg

En liten bit utanför Nyköpings centrum, på gatan med det passande namnet Hälsovägen, finns Folktandvårdens klinik Ekensberg i samma byggnad som vårdcentralen.

På kliniken träffar du kunniga tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. På kliniken finns även ett munapotek med rekommenderade tandvårdsprodukter som gör det lättare att sköta munhälsan på rätt sätt. Fråga oss gärna om råd.

Smidigt när du kommer

För att göra ditt besök så smidigt som möjligt får du börja med att knappa in ditt personnummer på vår incheckningsterminal. Då vet vi att du har kommit.

Bekvämt och enkelt

Du kan alltid boka tid hos oss på telefon eller omboka tiden via Mina vårdkontakter. 2 dagar före ditt besök får du en SMS-påminnelse, om du uppgett ditt mobilnummer. Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla eller ringa oss. Samtalshanterare på telefonen gör att du slipper vänta.

Välkommen till oss!

 

Här finns vi:

Öppettider

mån -
tis -
ons-fre -

Telefontider

mån -
tis -
ons-fre -

Språk

Arabiska, Engelska, Franska, Spanska, Svenska, Turkiska

Publicerat av: Samuelsson, Helen
Uppdaterat: 16 juni 2021