Kontakta kliniken

Entrén till Ekensberg

Ekensberg

Tandvård - Nyköping Ekensberg

Vi kommer att ha stängt veckorna 29-31 då vi hänvisar till Nyckeln på tel 0155-24 70 80.

Välkommen till oss om du är helt symptomfri!

Boka om din tid hos om du har feber, huvudvärk, snuva, värk i muskler och leder, illamående eller luftvägssymtom som hosta, andnöd eller halsont, för att undvika smittspridning!

Du som är över 70 år eller multisjuk bör inte komma till oss.

Hjälp oss att hålla avståndet i våra väntrum!

På grund av rådande omständigheter kring covid-19 kan det bli aktuellt med ändrade öppettider. Vi hoppas på förståelse för detta

Folktandvårdens klinik Ekensberg

En liten bit utanför Nyköpings centrum, på gatan med det passande namnet Hälsovägen, finns Folktandvårdens klinik Ekensberg i samma byggnad som vårdcentralen.

På kliniken träffar du kunniga tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. På kliniken finns även ett munapotek med rekommenderade tandvårdsprodukter som gör det lättare att sköta munhälsan på rätt sätt. Fråga oss gärna om råd.

Smidigt när du kommer

För att göra ditt besök så smidigt som möjligt får du börja med att knappa in ditt personnummer på vår incheckningsterminal. Då vet vi att du har kommit.

Bekvämt och enkelt

Du kan alltid boka tid hos oss på telefon eller omboka tiden via Mina vårdkontakter. 2 dagar före ditt besök får du en SMS-påminnelse, om du uppgett ditt mobilnummer. Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla eller ringa oss. Samtalshanterare på telefonen gör att du slipper vänta.

Välkommen till oss!

 

Här finns vi:

Öppettider

mån 07:00-17:00
tis 07:00-18:00
ons-fre 07:00-17:00

Telefontider

mån 07:30-17:00
tis 07:30-18:00
ons-fre 07:30-17:00

Språk

Arabiska, Engelska, Franska, Spanska, Turkiska

Publicerat av: Samuelsson, Helen
Uppdaterat: 25 juni 2020