Kontakta kliniken
Bild på entrén till kliniken i Oxelösund

Entrén till kliniken i Oxelösund

Oxelösund

Tandvård i Oxelösund

Välkommen till oss om du är helt symptomfri!

Vi kommer att ha stängt veckorna 29-31 samt måndag och tisdag vecka 32. Vi hänvisar eventuella akuta patienter till annan klinik via vår telefonsvarare.

Boka om din tid hos om du har feber, huvudvärk, snuva, värk i muskler och leder, illamående eller luftvägssymtom som hosta, andnöd eller halsont, för att undvika smittspridning!

Vi erbjuder nu tandvård, där fördröjd behandling kan leda till framtida besvär, även till dig som är äldre än 70 år. Vi är rädda om alla riskgrupper och kommer att hantera ditt besök i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Tänk på att resa så säkert som möjligt och undvik trängsel när du ska besöka oss.

Hjälp oss att hålla avståndet i våra väntrum!

På grund av rådande omständigheter kring covid-19 kan det bli aktuellt med ändrade öppettider. Vi hoppas på förståelse för detta!

Folktandvårdens klinik i centrala Oxelösund

Folktandvården klinik i Oxelösund hittar du centralt, vid vårdcentralen. Här erbjuder vi undersökning, konsultation och tandvård med målet att stärka såväl din munhälsa som välbefinnande i övrigt.

Vi erbjuder också ett rekommenderat utbud av produkter för tandhälsan i vårt munapotek, fråga din tandläkare vad du behöver.

Varmt välkommen till oss!

Här finns vi:

Öppettider

mån-tis -
ons -
tors -
fre -

Telefontider

mån-tis -
ons -
tors -
fre -

Språk

Arabiska, Dari, Engelska, Lettiska, Makedoniska, Persiska, Ryska, Serbiska, Svenska

Publicerat av: Samuelsson, Helen
Uppdaterat: 16 juni 2021