Kontakta kliniken
Bild på entrén till Citykliniken

Entrén till Citykliniken

City

Tandvårdsklinik i centrala Eskilstuna

Välkommen till oss om du är helt symptomfri!

Boka om din tid hos om du har feber, huvudvärk, snuva, värk i muskler och leder, illamående eller luftvägssymtom som hosta, andnöd eller halsont, för att undvika smittspridning!

Vi erbjuder nu tandvård, där fördröjd behandling kan leda till framtida besvär, även till dig som är äldre än 70 år. Vi är rädda om alla riskgrupper och kommer att hantera ditt besök i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Tänk på att resa så säkert som möjligt och undvik trängsel när du ska besöka oss.

Hjälp oss att hålla avståndet i våra väntrum!

På grund av rådande omständigheter kring covid-19 kan det bli aktuellt med ändrade öppettider. Vi hoppas på förståelse för detta

På Kungsgatan, mitt i centrala Eskilstuna och med närhet till bland annat högskola, handel och järnvägsstation, ligger Citykliniken. Här får du kontakt med kunniga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Boka tid genom oss eller hör av dig om du har besvär med dina tänder. Vi kan i vissa fall även erbjuda behandling under lustgas.

City erbjuder också ett rekommenderat utbud av produkter för tandhälsan i vårt munapotek, fråga din tandläkare vad du behöver.

Välkommen till oss!

 

Här finns vi:

Öppettider

mån -
tis-tors -
fre -

Telefontider

mån -
tis-tors -
fre -

Språk

Arabiska, Assyriska, Engelska, Finska, Franska, Italienska, Kaldeiska, Kantonesiska, Mandarin, Serbokroatiska, Sorani, Syrianska, Turkiska, Tyska

Publicerat av: Samuelsson, Helen
Uppdaterat: 30 augusti 2021