Start

Information om covid-19

Välkommen till oss om du är helt symptomfri!

För din säkerhet rekommenderar vi alla våra besökare att använda munskydd.

Boka om din tid hos om du har feber, huvudvärk, snuva, värk i muskler och leder, illamående eller luftvägssymtom som hosta, andnöd eller halsont, för att undvika smittspridning!

Tandvård även till dig som är äldre än 70 år.
Vi erbjuder nu tandvård, där fördröjd behandling kan leda till framtida besvär, även till dig som är äldre än 70 år. Vi är rädda om alla riskgrupper och kommer att hantera ditt besök i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Tänk på att resa så säkert som möjligt och undvik trängsel när du ska besöka oss.

Läs på 1177.se om hur du kontaktar vården eller ring 1177.

Om du har allmänna frågor om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313 eller läs Folkmyndighetens frågor och svar.

1177.se
Illustration för vår tävling Gaddarna.

Gaddarna - tävlingsformulär

Nu är tävlingen Gaddarna igång för det här läsåret! Tävlingen där man ska borsta tänderna och hålla sig ifrån godis och läsk. Här hittar ni de olika tävlingsformulären.
Lycka till!

Illustration av bioreklam, med olika motiv för att få dig att söka jobb hos oss.

Dags för något nytt?

Vi söker dig som vill satsa på en framtid hos oss och välkomnar dig att följa med oss på tåget!


Enligt dataskyddsförordningen behöver vi ditt samtycke för att kunna spara och publicera uppgifterna. Personuppgifterna kommer inte lämnas vidare. Du har rätt att få ta del av de personuppgifter vi har om dig. Du har rätt att få uppgifterna raderade. Lämna meddelande till dataskydd.ftv@regionsormland.se och ange rubriken på sidan så ser vi till att dina personuppgifter tas bort.NGCP

Fält märkta med en asterisk (*) måste fyllas i.